Search Property

Сервис

Сервис

Сервис и одржување на автоматски сензорски врати тип DORMA, dormakaba, FINE, G-U и други брендови, гаражни и индустриски врати тип BREDA, моторизација за капии тип CAME и LIFE , рампи тип CAME и LIFE. Обезбедени резервни делови во нашиот магацин во Скопје.

Телефон: +389 02 2431-467

Мобилен: +389 70 268-467

Email: info@dormamak.com.mk

Email: dormamak@t.mk

Email: dormamak@yahoo.com